miercuri, 20 iulie 2011

Acordati un vot!

Le multumesc tuturor care mi-au accesat blogul si au gasit ceea ce si-au dorit spre a le fi de folos in prelucrarile lor.
Fac apel catre oricine doreste sa ma sprijine cu un vot Voteaza aici!
Este un concurs de notorietate organizat de firma la care lucrez.

Va multumesc anticipat!

Cei care ma vor vota vor participa la o extragere iar primii 3 clasati vor castiga un set complex de brushuri, filtre, action-uri superbe si plugin-uri pentru photoshop.

3 comentarii:

  1. buna ziua, ma scuzati ca va deranjez ,dar am o dilema care pur si simplu nu ii dau de cap....in fotografia urmatoare spuneti-mi si mie apa e luata dintr-o fotografie ca pur si simplu nu imi dau seama cum poate sa iasa asa bine,am cautat imagini ff multe, cu apa si orice imagine as lua tot nu iese ca acolo asa de bine asa de realistic ,cum a putut sa obtina acel efect cu apa atat de bine.Va multumesc http://imageshack.us/photo/my-images/828/photomanip26.jpg/

    RăspundețiȘtergere
  2. Iei o imagine cu apa care curge de pe google, si o aplici pe fotografia ta. Vezi ce mod de blending se potriveste cel mai bine si aranjezi si apa in perspectiva (eventual in mod warp).

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua . Am o rugaminte la dumneavoastra . Este posibil sa-mi explicati cum trebuiesc prelucrate fotografiile pentru a le printa la un laborator din oras ? Stiu ca trebuiesc aduse pozele la 300 dpi . Am mai multe fotografii de la nunta mea , realizare cu mai multe aparate foto , neprelucrate , de diverse dimensiuni , majoritatea au mai mult de 2 megapixeli ( unele ajung si la 16 MP ), si as vrea sa le prelucrez eu acasa , daca ar fi posibil . Sau macar sa-mi spuneti cat m-ar costa .
    Multumesc anticipat .
    mail cory_pie@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere