marți, 23 martie 2010

Brush'uri

Am vazut ca multe din link'urile pe care le'am pus la dispozitie catre fisiere download'abile nu mai functioneza deoarece astia de la flyupload au schimbat site'ul in enterupload.
Creez o noua sectiune download in care voi uploada fisiere care v-ar putea fi de folos.
De aici puteti descarca o serie de brushuri foarte interesante printre care se regaseste si un brush cu smoke cu ajutorul caruia am creat si imaginea displacement birds.

3 comentarii:

 1. care este cel mai ok photoshop?
  eu am avut cs3...pentru amatori, dar care doresc calitate.
  multumesc:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Bună Ziua
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 3. adobe photoshop este atat pentru amatori cat si pentru profesionisti, depinde cat de mult il cunosti. CS£ este o versiune destul de buna multe din toolurile pe care le are au ramas neschimbate si in versiunile ulterioare. Poti utiliza fara probleme CS3 nefacand rabat de la calitate.
  Ce aparat foto ai? Am vazut poze interesante pe blogul tau.

  RăspundețiȘtergere