sâmbătă, 11 februarie 2012

Stop ACTAMa declar impotriva oricaror tendinte de constrangere a libertatilor si drepturilor oamenilor precum si oricaror tratate, convetii sau legi care lasa loc de interpretare si abuz.
In consecinta am semnat impotriva ACTA.


Va ofer doua linkuri unde puteti vota impotriva ACTA (Realitatea Tv si o organizatie internationala Avaaz.org unde voteaza foarte multi oameni din toate colturile lumii).
JOS ACTA! (realitatea tv)
JOS ACTA! (avaaz.org)

Pentru cine vrea sa se documenteze despre acest tratat o poate face pe site-ul Comisiei Europene aici

Varianta integrala ACTA in format PDF.aici

Circula pe net o lista cu europarlamentarii romani si modul cum au votat in Parlamentul European. Acela nu este votul pentru adoptarea sau nu a ACTA ci pentru o rezolutie.
Cei care au votat în favoarea rezoluţiei sunt cei îngrijoraţi de prevederile ACTA. Cei care au votat împotriva rezoluţiei sunt cei care acceptă ACTA si nu au obiectii la aceasta chestiune.

Puteti accesa aici lista rusinii politicienilor romani care au votat impotriva rezolutiei si nu au obiectii cu privire la acest tratat. Printre nesimtiti se numara nume sonore ca Stolojan, EBA, Macovei, Cristian Preda.
Tot la aceasta pagina aveti si e-mailurile acestor europarlamentari carora puteti sa ii intrebati de ce v-au reprezantat in acest mod mizerabil iar pe ceilalti ii puteti incuraja sa va apere in continuare interesele.

Daca nu luam acum putina atitudine mai tarziu nu vom mai putea deloc.

12 comentarii:

  1. Pacat de munca ta pe acest blog, încerc de 10 sa citesc ceva pe pagina cu html dar din 5 in 5 secunde imi apare pagina asta cu acta....asa ca voi cauta un alt blog mai folositor.

    RăspundețiȘtergere
  2. david engineering reparatii instalatii sanitare, instalator bucuresti, instalator autorizat

    RăspundețiȘtergere