miercuri, 9 decembrie 2009

Displacement birds

Banuiesc ca ati vazut pana acum acest efect. Procedura nu e complicata. Selectam personajul asupra caruia vom aplica efectul si ii dam copy/paste pe un alt layer. Punem o imagine de fundal (eu am pus gradient alb negru).






Am sters o parte din subiect si am intins cu smudge tool o parte din bluza. Am aplicat niste brush spots si le-am dat gaussian blur 2-3 pixeli. Am intins cu smudge tool si aceste pete dar nu pe toate, m-am jucat un pic si cu liquify.
Cu pasarile am facut mai multe layere pe unele le-am redimensionat, pe altele le-am si rasucit si le-am suprapus. Am creat aproximativ 5 layere cu pasari. Pe masura ce m-am indepartat de subiect am facut aceste layere din ce in ce mai mari.
Am mai adaugat o floare, am pus negru la ochi si asta a fost.
Sa nu uit, e si ceva fum. Daca vreti sa aveti multe brushuri cu fum pe care le puteti folosi atat in imaginea de mai sus cat si in alte lucrari de ale voastre le puteti da jos de aici. Sunt multe modele asa ca o sa aveti de unde alege.

8 comentarii:

  1. Foarte frumos, ma intereseaza cum ai facut partea cu fumul, nu merge sa downloadez, incearca un alt site sau lasa-mi un id unde te pot contacta

    RăspundețiȘtergere
  2. Fumul este facut cu niste brushuri. Aceste brushuri cu fum le-am pus la dispozitie dar se pare ca serverul de newflyupload unde am uploadat brushurile cu fum si-a schimbat adresa si contul a devenit inaccesibil. Linkul se duce catre http://www.enterupload.com/ (noul newflyupload)de unde nu se mai poate descarca. O sa incarc aceste brushuri precum si multe altele si o sa vi le pun la dispozitie, poate chiar astazi intr-o postare noua.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.filebox.ro/direct_download.php?key=a8de959c1108ddc93fb3a0207b47a497

    am facut o noua sectiune download unde voi pune fisiere care le veti putea folosi. Linku de mai sus foloseste'l pentru a descarca brushu' cu smoke plus altele.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ms mult, acum am nevoie de 1 poza reusita pe care sa o editez :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce metoda de selectat folosesti? de ex pt a decupa pe cineva care are paru "valvoi" sau fire izolate

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca am diferenta vizivila de contrast intre firele izolate de par si fundal pot folosi metoda "channels", daca am doar diferente de nuante intre subiect si fundal, folosesc plugin'ul maskpro 4. (e foarte tare pentru selectii fine, ex. fire de par, frunzis, etc). Acest plugin se bazeaza pe diferente de culoare.

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte frumos cea ce faci....mi-as dori sa invat si eu multe trucuri...de la tine ...poate ma vei ajuta astept o parere de la tine despre blogul meu o seara buna cu stima Ovidiu Sebezan

    RăspundețiȘtergere
  8. imi plac fotografiile tale, le'am vazut pe toate. Preferata mea este http://3.bp.blogspot.com/_9coJAy3J-KM/SeT1kyeFC9I/AAAAAAAABf4/2ik7oSMNras/s1600-h/IMG_8373.jpg
    La blog am o recomandare: pune un link de contact catre adresa ta de mail poate sunt mai multe persoane care vor sa ia legatura cu tine.
    Daca vrei sa ma intrebi ceva poti sa o faci ori pe blog ori direct pe adresa mea de mail de la contact.
    Sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere